Geboortekaartje laten ontwerpen

Een baby onderweg… Misschien wel het meest speciale moment in je leven. En wat het nog specialer maakt? Een persoonlijk, uniek design dat 100% bij jullie en je kleine past! Een kaartje dat leuk is om te geven én leuk is om te ontvangen. Je kunt je geboortekaartje laten ontwerpen of kiezen voor een geboortekaartje uit mijn collectie.

Een geboortekaartje laten ontwerpen met een bijzondere afwerking…

Een bijzondere afwerking kan het geboortekaartje nét dat beetje extra’s geven, waardoor het er luxe en uniek uitziet. Misschien wil je een bijzondere afwerking zoals gouden of zilveren letters. Je kunt gaan voor een speciaal soort papier zoals doorzichtig kalkpapier, kraftpapier of parelmoer papier. Of misschien wil je een persoonlijke sluitsticker op de envelop. Alles is mogelijk!

Wil je een echt persoonlijk geboortekaartje laten ontwerpen?

Ga dan voor een uniek geboortekaartje op maat, waarin je alles zelf samen kunt stellen en ik een persoonlijk ontwerp voor je maak. 100% wat jij wil! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?

Wil je een gaaf geboortekaartje, maar wat meer binnen budget?

Kies dan voor een geboortekaartje uit mijn collectie. Dit zijn kaartjes waarvan de tekst aangepast kan worden, maar de opmaak hetzelfde blijft. Kijk snel of er iets bij zit wat je leuk vindt!

Wat kost een geboortekaartje?

Een greep uit de geboortekaartjes…